Om Krone Consulting

 

Om KRONE CONSULTING

 

Krone Consulting blev etableret i 2018 af civilingeniør Frans Krone, som siden 1999 har arbejdet med Miljø, Arbejdsmiljø og Sikkerhed, primært i Vestjylland.

 

Over de sidste 20 år har mine jobs udviklet sig til en funktion med et bredere fokus på miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet på både ledelses- og medarbejderniveau.

Jeg har fokuseret min indsats på miljø, arbejdsmiljø, sikkerhed og kvalitet i samarbejde med: Fabrikker, Salgsorganisationer, Servicevirksomheder, Udviklingsafdelinger og Myndigheder.

 

Mine opgaver har inkluderet aktiviteter på både taktisk niveau, hvor jeg har samarbejdet med ledelser i større organisationer, og på operationelt niveau, hvor jeg har været ansvarlig for miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed på fabrikker.

 

Jeg motiveres af, at arbejde med problemstillinger, hvor det er en nødvendighed at samarbejde. Endvidere motiveres jeg også af opgaver, hvor jeg skal fordybe mig i et område.

Jeg er en udafvendt person, som har nemt ved, at relatere til andre personer, uanset organisatoriske niveauer og baggrund.

Kontakt:  Telefon: +45 2368 2453  

Copyright © All Rights Reserved